woensdag 23 september 2015

Even voorstellen: ik ben Roos

Hallo!

Ik ben Roos. Voor de meeste mensen ben ik Rosalie, maar Roos staat ook goed, dus gebruik ik voor mijn "juffen en coaching" publicaties Roos.

Ik ben studente aan de Pabo, moeder van een zoon en dochter die beiden op de basisschool zitten én ik ben vrijwillig coach bij Coach 4 You. Ik houd me al jaren bezig met opvoeding en ontwikkeling en heb mij de afgelopen jaren ook behoorlijk verdiept in het coachen van kinderen.

Al een tijdje bedacht ik een manier om mijn leerproces en kennis te delen. Met mijn marketing en communicatie achtergrond en ervaring met social media is dit ook niet zo vreemd. We leven in een tijd van instagram, snapchat en heel veel blogs. Pinterest biedt veel mogelijkheden voor juffen in spé en ook op Facebook kom ik als studente en moeder aardig aan mijn trekken. Maar het leukste vind ik zelf ook te delen wat ik leer. Daarom besloot ik met "Een handje van Roos" mijn kennis en ervaringen bundelen voor mensen uit mijn omgeving en voor kinderen waar ik nu mee werk en de komende jaren mee ga werken.

Ik neem jullie via "Een handje van Roos" mee in mijn reis van Pabo student tot docent.
Ik ga lesjes delen, zodat leerlingen ze nog eens na kunnen lezen thuis en ouders zien waar wij mee bezig zijn. Ik ga opvoedings- en coaching tips delen. En omdat ik, naast leren en coaching ook veel met sport en voeding bezig ben, zal ik ook hierover leuke en bruikbare tips voor ouders, docenten en kinderen delen. Mijn uitgangspunt is altijd positief en gericht op mogelijkheden in elke situatie. Een handje van Roos.

Mochten jullie nog leuke en interessante dingen voor mij weten: kom maar op! Mail mij via eenhandjevanroos@gmail.com

Een handje van Roos heeft ook een eigen Facebookpagina. Ga je hem liken?
https://www.facebook.com/eenhandjevanroos


Ehm, ja. Behalve dat ik graag een handje help, sta ik ook graag op mijn handen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten